کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 43
ميکروبيولوژي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22130372
کاربرد نانو بيوتکنولوژي در صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: بنفشه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11469574
فناوري‌هاي نوين صنايع لبني
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: بنفشه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11462910
توليد و کاربرد آب پنير در صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: پريور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11462629
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، موسسه چاپ و انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3971535
کاربرد سيال فوق بحراني در صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: پريور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 156‎ /الف‎45‎ک‎2
فناوري‌هاي نوين صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: واژگان خرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11384374
روشهاي خشک کردن مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي (مشهد),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 371/5‎ /ب‎4‎ر‎9 1383
پزشکي جديد و شيوه‌هاي جايگزين
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پنجره,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11365398
  • تعداد رکورد ها : 43

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,206,174

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .