کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 1
روغن‌ها و چربي‌ها در صنايع غذايي
نویسنده:
گانستون، اف. دي.، ‎1923 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
ساري: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111178692
  • تعداد رکورد ها : 1

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,269,484

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .