کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
رنگ‌هاي خوراکي طبيعي مورد مصرف در مواد غذايي
نویسنده:
بنايي قهفرخي، بهمن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آواي قلم,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111201761
حدود مجاز مواجهه شغلي
نویسنده:
دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني استان همدان. دانشکده بهداشت . قطب علمي آموزشي بهداشت حرفه‌اي کشور
وضعیت نشر الکترونیکی :
همدان: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، معاونت سلامت، مرکز سلامت محيط و کار: انتشارات دانشجو,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎4
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,584,676

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .