کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
کنترل کيفيت در بسته‌بندي و واحدهاي بسته‌بندي مواد غذايي
نویسنده:
شفافي زنوزيان، مسعود، ‎1352 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات تحقيقات آموزش کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2381038
اکريل آميد در مواد غذايي
نویسنده:
آقاجاني، عبدالرضا، ‎1363 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: تحقيقات آموزش کشاورزي و منابع طبيعي (تاک),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11963917
دانش و تکنولوژي چاي
نویسنده:
آقاجاني، عبدالرضا، ‎1363 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: تاک,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11903892
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,371,196

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .