کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 43
مواد غذايي در جهان
نویسنده:
ارشقي، عادل
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر ني,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
298701
اصول تغذيه و بهداشت مواد غذائي
نویسنده:
حلم‌سرشت، پريوش، ‎1333 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: چهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
7423361
اصول تبديل و نگهداري محصولات کشاورزي
نویسنده:
ميداني، جواد، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اهواز: دانشگاه شهيد چمران، دانشکده کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
233159
نقش عوامل بيولوژيک در فرسايش کاغذ
نویسنده:
گالو، فوستا
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: آستان قدس رضوي، کتابخانه مرکزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
9866
تبادل حرارت در سيلوهاي گندم با محيط خارج
نویسنده:
طاهري، منصور
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيراز: دانشگاه شيراز، معاونت پژوهشي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11104012
اصول فراوري و نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230078
دانشنامه عطاري
نویسنده:
ايران. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سفير اردهال,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111227998
بهداشت مواد غذايي (با تصحيح و اضافات)
نویسنده:
فرج زاده آلان، داود، ‎1337-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حيدري,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎5
تخريب چوب، حفاظت و نگهداري از آن
نویسنده:
رينپرخت، لاديسلاف
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
21237807
  • تعداد رکورد ها : 43

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,967,071

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .