کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
مباني علم پنير
نویسنده:
فاکس، پي. اف.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامي (شهر قدس),
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
111178412
فرآوري شير: بهبود کيفيت فرآورده‌هاي لبني
نویسنده:
پوراحمد، رضوان، ‎1349 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش: پارس پيدورا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11728231
صنايع لبني ‎۱
نویسنده:
پوراحمد، رضوان، ‎1349 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
پيشوا (ورامين): دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين - پيشوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11549596
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,357,511

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .