کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي: براي مهندسين علوم و صنايع غذايي
نویسنده:
مظاهري، امير فرخ
وضعیت نشر الکترونیکی :
قزوين: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قزوين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21165467
اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي: براي مهندسين علوم و صنايع غذايي
نویسنده:
مظاهري، امير فرخ
وضعیت نشر الکترونیکی :
قزوين: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قزوين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21165467
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,357,511

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .