کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 23
مقدمه‌اي بر تکنولوژي فرآورده‌هاي غلات
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: نوپردازان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11184050
بهداشت و ايمني کار در کارخانجات مواد غذايي رشته صنايع غذايي گروه تحصيلي کشاورزي زمينه کشاورزي شاخه آموزش فني و حرفه‌اي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شرکت چاپ و نشر کتابهاي درسي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11751432
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نوپردازان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11758151
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎4
کنسروسازي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش ‎3]
مقدمه‌اي به تکنولوژي فرآورده‌هاي غلات
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎3
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نوپردازان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش‎3]
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کارنو,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
744267
مجموعه مقالات اجلاس تخصصي نان
نویسنده:
خوش‌طينت، خديجه، ‎1341 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11446230
  • تعداد رکورد ها : 23

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,206,174

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .