کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 42
تکنولوژي شير و فراورده‌هاي لبني
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
1065165
توکسينهاي قارچي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
232904
ميکروبيولوژي غذائي مدرن
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: نشر مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
997274
اطلس ميکروبيولوژي مواد غذائي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: گلنشر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
542971
فرآوري نوين مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: تحقيقات آموزش کشاورزي و منابع طبيعي (تاک),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11907829
فناوري‌هاي ريزپوشاني و رهايش کنترل شده در سيستم‌هاي غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11884539
فناوري سردخانه و انبارهاي مواد غذايي: (انبار، سردخانه، سيلو...)
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ترجمان خرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11801263
مدل‌سازي فرايندهاي غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: سناباد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎370/5‎ /ت‎9‎م‎4 1386
مقدمه‌اي بر اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11582346
فناوري‌هاي نوين صنايع لبني
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: بنفشه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11462910
  • تعداد رکورد ها : 42

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,218,672

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .