کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 42
مقدمه اي بر ميکروبيولوژي صنعتي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
200169
فناوري فرآوري فرآورده‌هاي جانبي مرکبات
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11344219
واقعيت درماني: شيوه‌اي موثر در درمان بيماران رواني و افراد روان پريش، جوانان بزهکار...
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيراز: نويد شيراز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1813579
ميکروبيولوژي مواد غذايي (آدامز)
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2291790
روشهاي غير حرارتي نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
489319
بيوتکنولوژي، ميکروبيولوژي صنعتي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
999604
راهنماي کاربردي آناليز خطرات و نقاط کنترل بحراني (HACCP )
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
477850
ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
642979
درآمدي بر مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، موسسه چاپ و انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
556452
  • تعداد رکورد ها : 42

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,218,672

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .