کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 27
طرز تهيه انواع غذاي گياه‌خواران
نویسنده:
محتشمي، ميترا، ‎1352 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: بخارا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11505404
غذاهاي فرنگي تهيه شده با عصاره گوشت، مرغ و سبزيجات
نویسنده:
ترابي‌زاده، الهام، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دستان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11412487
غذاهاي متنوع با سبزيجات
نویسنده:
کلارک، پاملا
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيک گل‌واژه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11392219
غذا با سبزي‌ها و حبوبات آسان و خوشمزه و مفيد
نویسنده:
فائقي، افسانه، ‎1344 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: طلايه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11252595
غذاهاي گياهي مورد علاقه
نویسنده:
شريف، ندا، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نسل نوانديش,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
180249
اسرار سبزي هاي خوراکي: خواص دارويي و درماني، روش نگهداري و پختن، آشپزي ويژه با سبزيجات
نویسنده:
ترابي، دامون، ‎1358 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حافظ نوين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111117344
آشپزي باگياهان کوهي (خوراک‌درماني)
نویسنده:
بهرامي، صغري، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
قزوين: پرک,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11955906
غذاهاي گياهي (لذت بخش زندگي)
نویسنده:
فخر طباطبائي، محمدرضا، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر صدا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11890880
آشپزي گياهي وگان (فاقد انواع گوشت، تخم مرغ و لبنيات)
نویسنده:
دلسوز، فريچهر، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
رشت: بلور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11860979
انواع غذا بدون گوشت (با قارچ و سبزيجات)
نویسنده:
ابراهيمي، اعظم، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
بوشهر: موفقيت,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11818167
  • تعداد رکورد ها : 27

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,841,803

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .