کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
آزمايشاتي در مهندسي فرآوري مواد غذايي
نویسنده:
احمدي، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
گرگان: دانشگاه علوم کشاورزي منابع طبيعي گرگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11498733
فيزيک مواد غذايي و سيستمهاي فرآوري مواد غذايي
نویسنده:
قنبرزاده، بابک، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آرون,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11322236
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,070,808

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .