کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 213
ماشين آلات صنايع غذايي: مشخصات، طرز کار و تصاوير
نویسنده:
عبدي نوروزاني، سجاد، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 373‎ /ع‎2‎م‎2
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش دوم
فيزيک مواد غذايي و سيستمهاي فرآوري مواد غذايي
نویسنده:
قنبرزاده، بابک، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آرون,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11322236
آنزيمها در صنايع غذايي
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2335392
کمپوت‌سازي خراسان
نویسنده:
پاک‌زبان، نسرين
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران. دانشکده ادبيات,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
145271
اصول و عمليات تکنولوژي فرآوري مواد غذايي
نویسنده:
فلوز، پيتر، ‎1953 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: فرهنگ جامع,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11150111
اصول بسته‌بندي مواد غذايي
نویسنده:
ميرنظامي ضيابري، حسين، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎3
سيستم تجزيه و تحليل و کنترل نقاط بحراني (Haccp )
نویسنده:
رستگار، شهرام
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: موثقي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11207310
مهندسي صنايع غذايي کاربردي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
452927
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
نشر مرسا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
452460
  • تعداد رکورد ها : 213

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,938,146

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .