کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
اصول پراسسينگ مواد غذايي
نویسنده:
ميداني، جواد، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه شهيد چمران، مرکز انتشارات و چاپ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11603935
اصول پراسسينگ مواد غذايي
نویسنده:
ميداني، جواد، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه شهيد چمران، مرکز انتشارات و چاپ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11603935
  • تعداد رکورد ها : 2
logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .