کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 9
شما دسترسی لازم برای دیدن اطلاعات را ندارید شما دسترسی لازم برای دیدن اطلاعات را ندارید
شما دسترسی لازم برای دیدن اطلاعات را ندارید شما دسترسی لازم برای دیدن اطلاعات را ندارید
La Cuisine vietnamienne et chinoise
نویسنده:
Rao, Nguyen Ngoc
وضعیت نشر الکترونیکی :
Verviers: ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
28629
LES aliments
عنوان :
نویسنده:
Dupin, Henri
وضعیت نشر الکترونیکی :
Paris: ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
23724
Food processing technology
نویسنده:
Fellows, P.
وضعیت نشر الکترونیکی :
New York: ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
5623
Food in history
عنوان :
نویسنده:
Tannahill, Reay
وضعیت نشر الکترونیکی :
[London?]: ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
5621
Food fundamentals
عنوان :
نویسنده:
MacWilliams, Margaret
وضعیت نشر الکترونیکی :
New York: ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
5620
Food for people, not for profit: a source book on the food crisis
وضعیت نشر الکترونیکی :
New York: ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
5615
Healthy eating a guide for chefs and caterers
نویسنده:
Silverstone, Rob
وضعیت نشر الکترونیکی :
London: ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
3090
  • تعداد رکورد ها : 9

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,416,804

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.