کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
بررسی الگوهای رفتاری مربوط به پذیرش سیستم HACCP در صنایع غذایی (استان خراسان رضوی)
نویسنده:
شاهنوشی, ناصر
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: کارشناسی ارشد (دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی): 1393,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
پایان نامه های الکترونیکی
تعداد صفحات:
85
منابع دیجیتالی :
استانداردهاي بين‌المللي در مديريت ايمني غذا
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه تحقيقات شيلات ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11563176
آشنايي علي کوچولو با استاندارد
نویسنده:
رفائيان، آتنا، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: پيغام دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11575845
علي کوچولو و فروشگاه استاندارد
نویسنده:
رفائيان، آتنا، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: پيغام دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11537077
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,256,740

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.