کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
آزمونهاي شير و فرآورده‌هاي آن
نویسنده:
کريم، گيتي، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11501633
بهبود عملکرد گاوهاي شيري
نویسنده:
خورش، محمد، ‎1337 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: ارکان دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111122241
عملکرد و کاربرد انواع افزوني‌هاي سلامتي بخش در صنايع لبني
نویسنده:
مظاهري تهراني، مصطفي
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11581738
فرآوري شير: بهبود کيفيت فرآورده‌هاي لبني
نویسنده:
پوراحمد، رضوان، ‎1349 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش: پارس پيدورا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11728231
عملکرد و کاربرد انواع افزوني‌هاي سلامتي بخش در صنايع لبني
نویسنده:
مظاهري تهراني، مصطفي
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11581738
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,357,511

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.