کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
اصول طراحي کارخانه‌هاي مواد غذايي
نویسنده:
اسماعيل‌زاده کناري، رضا، ‎1355 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي: دانش‌پذير,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22115907
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,218,672

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.