کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
اصول سرويس دهي نوين
نویسنده:
جديدزاده، خسرو، ‎1331 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اراک: نشر علوم اسلامي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 945‎ /ج‎4‎الف‎6
رستوران‌دار بزرگ: نخستين راهنماي تأسيس و مديريت يک رستوران از مبتدي تا حرفه‌اي فست‌فود و سنتي
نویسنده:
يادگاري، رضا، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کارآفرينان بزرگ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11910212
اصول سرويس دهي نوين
نویسنده:
جديدزاده، خسرو، ‎1331 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اراک: نشر علوم اسلامي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 945‎ /ج‎4‎الف‎6
غذاي سالم‌تر، کسب و کار بهتر: ويژه کترينگ‌ها رستوران‌ها و خرده فروشي‌هاي مواد غذايي
نویسنده:
جلالي، علي، ‎1349 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علي جلالي: شرکت دي. ا. اس. ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11784027
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.