کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
زمينه هاي علمي مربوط به تکنولوژي تهيه و توليد ماست
نویسنده:
رازيک، جي.، ‎1931 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
شرکت صنعتي پارس( مينو),
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
179581
روش نگهداري و تهيه شير، ماست و پنير در منزل
نویسنده:
ايران. وزارت جهاد کشاورزي. سازمان جهاد کشاورزي خراسان. گروه صنايع غذايي
وضعیت نشر الکترونیکی :
خراسان: سازمان جهان کشاورزي خراسان، معاونت امور دام,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11794877
زمينه هاي علمي مربوط به تکنولوژي تهيه و توليد ماست
نویسنده:
رازيک، جي.، ‎1931 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
شرکت صنعتي پارس( مينو),
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
179581
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,357,511

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.