کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 26
آشنايي با اصول و مباني GMP & HACCP
نویسنده:
امين ناصري، محمد، ‎1368 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کريمخان زند,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11630759
ويروس‌ها در مواد غذايي
نویسنده:
گويال، ساگار ام.، ‎1944 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: دانشگاه تبريز، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21243505
ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
جهاد دانشگاهي. واحد اصفهان
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: جهاد دانشگاهي، واحد اصفهان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111226922
مسموميت‌هاي غذايي
نویسنده:
ملايي، احمد، ‎1343 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ارتش جمهوري اسلامي ايران، نيروي زميني، انتشارات معاونت تربيت و آموزش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111206200
بهداشت مواد غذايي (ايمني و کنترل خطرات)
نویسنده:
ملايي، جلال‌الدين، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: خانيران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111172740
کنترل باکتري سالمونلا در واحدهاي توليد و فرآوري طيور
نویسنده:
مشتاقي بروجني، حمدالله، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
شهرکرد: دانشگاه شهرکرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111164411
اصول تجزيه و تحليل مخاطرات ميکروبي در کارخانجات مواد غذايي
نویسنده:
کورناکي، جفري لي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: اتکا، مرکز تحقيقات و توسعه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111108383
اهميت بررسي سطح فلزات سنگين غير ضروري در زنجيره غذايي
نویسنده:
قلمکاري، حميدرضا، ‎1360 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: جهاد دانشگاهي، واحد اصفهان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21227514
  • تعداد رکورد ها : 26

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.