کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 61
ميکروبيولوژي رشته صنايع غذايي گروه تحصيلي کشاورزي زمينه کشاورزي شاخه آموزش فني و حرفه‌اي نظام جديد آموزش متوسطه
نویسنده:
سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي. دفتر برنامه‌ريزي و تاليف آموزشهاي فني و حرفه‌اي و کاردانش
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شرکت چاپ و نشر کتابهاي درسي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11751433
بهداشت مواد غذايي
نویسنده:
فرج زاده آلان، داود، ‎1337-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نور دانش: مرکز چاپ و نشر دانشگاه علوم پزشکي بقيةالله (عج),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11503474
ميکرو بيولوژي مواد غذايي (نظري و عملي) و کنترل بهداشتي مراکز تهيه و توزيع غذا
نویسنده:
توکلي، حميدرضا، ‎1344 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرزدانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22122503
راهنماي سريع کنترل ميکروبيولوژي مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي: شامل روش‌هاي آزمون ...
نویسنده:
رحيمي‌فرد، ناهيد
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: تيمورزاده: طبيب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11456292
مقدمه‌اي بر ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
مانتويل، تامس جي.
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: جهاد دانشگاهي، واحد صنعتي اصفهان، مرکز انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11925008
شرح جامع و نمونه سوالات ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
سلطاني، گلناز، ‎1361 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ارشد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11822889
تکنولوژي هردل
نویسنده:
جعفري، مجتبي، ‎1339 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11429936
آشنايي با فلوک‌هاي بيماري‌زا در مواد غذايي
نویسنده:
برزگر بفرويي، رضيه، ‎1368 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22235549
  • تعداد رکورد ها : 61

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.