کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
مديريت هتل و کترينگ
نویسنده:
دهقان، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
محمد دهقان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11540656
مديريت بخش غذا راهنماي مراکز سرويس‌دهي غذايي
نویسنده:
قوام صدري، مريم، ‎1331 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: براي فردا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11311895
مباني مديريت غذا و نوشابه
نویسنده:
ليليکراپ، دي. آر.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دفتر پژوهشهاي فرهنگي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎911‎ /3 /م‎4‎ ل‎9 1387
مديريت هتل و کترينگ
نویسنده:
دهقان، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
محمد دهقان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11540656
مديريت غذا و نوشيدني
نویسنده:
اميري رضويان، حسين
وضعیت نشر الکترونیکی :
[مشهد]: سازمان ايرانگردي و جهانگردي خراسان، مرکز آموزش خدمات جهانگردي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11419947
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .