کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 16
سيستم‌هاي بويايي و چشايي الکترونيکي در صنايع غذايي...
نویسنده:
نياکوثري، مهرداد، ‎1343 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11804501
آشنايي با سيستم  HACCP در صنايع و خدمات غذايي
نویسنده:
صفوي، مجتبي، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کيفيت ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2317569
کنترل کيفيت مواد غذايي
نویسنده:
حسيني، محمدهاشم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نقش گستران بهار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11490947
مديريت پس از برداشت: تامين کيفيت و سلامت محصولات باغي
نویسنده:
مدحج، عادل
وضعیت نشر الکترونیکی :
شوشتر: دانشگاه آزاد اسلامي (شوشتر),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11499007
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎4
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نوپردازان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش‎3]
راهنماي پياده‌سازي (HACCP (Hazard analysis and critical contrd points
نویسنده:
احمدي، حامد، ‎1359 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: دانش‌پژوهان برين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 537‎ /الف‎3‎ر‎2
  • تعداد رکورد ها : 16

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .