کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 46
شيمي مواد غذائي
نویسنده:
تدين، بهرام
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: دانشگاه ملي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
339225
فرهنگ تغذيه و رژيم‌درماني
نویسنده:
ابطحي‌راد، علي، ‎1346 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: تيمورزاده,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111082072
منابع دیجیتالی :
شيمي مواد غذايي (همراه با نکات طلايي هر فصل)...
نویسنده:
موذن، مجتبي، ‎1366 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: گروه تاليفي دکتر خليلي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11904673
علوم و صنايع غذايي (شيمي مواد غذايي)
نویسنده:
کيواني نهر، فاطمه
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانش بيگي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11959392
بيوشيمي مواد غذايي
نویسنده:
آلس، شارل، ‎1914 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
قم: رامند؛ تهران: نشر کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
5717886
آرام و شاد باش
نویسنده:
جعفرزاده بوشهري، رضا، ‎1329 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: شهيدي‌پور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11271076
مجموعه گزينه‌هاي برتر صنايع غذايي
نویسنده:
شمس، اقدس، ‎1327 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيام علم و فن: علوم معروف: مشق شب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11645280
آزمايشگاه شيمي مواد غذايي
نویسنده:
آقاميرزايي، مصطفي، ‎1364 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: بهتا پژوهش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11734400
شيمي مواد غذائي
نویسنده:
تدين، بهرام
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: دانشگاه ملي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
339225
شيمي مواد غذايي ‎۱
نویسنده:
ابراهيمي، محمدعلي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه پيام نور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111019623
  • تعداد رکورد ها : 46

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .