کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 58
روشهاي کنترل بهداشتي مواد غذايي
نویسنده:
قزوينيان، رحيم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11361141
منابع دیجیتالی :
سخنرانيها و مقالات ارائه شده در کنگره ملي نگهداري مواد غذايي دانکشده فني - دانشگاه تهران ۲۵ - ‎۲۷ مهرماه ‎۱۳۶۶
نویسنده:
کنگره ملي نگهداري مواد غذايي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11930598
ماندگاري مواد غذايي
نویسنده:
من، دومينيک
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11534441
مجموعه مهندسي علوم و صنايع غذايي بسته دوم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش و دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش؟]
ميکرو بيولوژي مواد غذايي (نظري و عملي) و کنترل بهداشتي مراکز تهيه و توزيع غذا
نویسنده:
توکلي، حميدرضا، ‎1344 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرزدانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22122503
اصول تبديل و نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
ميرعلوي، عبدالوهاب، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيروان: شيلان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11854095
مواد غذايي داخل يخچال شما از کجا به دست مي‌آيد؟ کتابي راهنما براي شناخت منابع غذايي
نویسنده:
رندال، ران
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آيين تربيت: سنبله,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11688663
صنايع کشاورزي: براي سال دوم حرفه و فن دانشسراي راهنمائي تحصيلي سال تحصيلي ۵۵ - ‎۵۴
نویسنده:
وصال، حسين
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: دانشسراي راهنمائي يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11495082
اصول تکنولوژي نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
فاطمي، حسن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11438551
  • تعداد رکورد ها : 58

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .