کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 48
شيمي مواد غذائي
نویسنده:
تدين، بهرام
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: دانشگاه ملي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
339225
شيمي مواد خوراکي: کنفرانس‌هاي دکتر آدرنگي درباره تغذيه و اغذيه
نویسنده:
آدرنگي، محمد
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11494334
شيمي تجزيه مواد غذايي
نویسنده:
خسروشاهي اصل، اصغر، ‎1332 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اروميه: دانشگاه اروميه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
472614
علوم و صنايع غذايي (شيمي مواد غذايي)
نویسنده:
کيواني نهر، فاطمه
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانش بيگي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11959392
کنترل کيفي و آزمايشهاي شيميائي مواد غذائي
نویسنده:
پروانه، ويدا، ‎1316 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
31872
آزمايشگاه شيمي مواد غذايي
نویسنده:
آقاميرزايي، مصطفي، ‎1364 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: بهتا پژوهش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11734400
روشهاي آزمايش شيميايي مواد غذايي
نویسنده:
دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني شهيد بهشتي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11502332
شيمي مواد غذائي
نویسنده:
تدين، بهرام
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: دانشگاه ملي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
339225
شيمي مواد غذايي ‎۱
نویسنده:
ابراهيمي، محمدعلي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه پيام نور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111019623
ميکروب‌شناسي عمومي و غذايي آزمايشگاهي
نویسنده:
سعيدي اصل، محمدرضا، ‎1340 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آژند,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
QR‎ 115‎ /س‎7‎م‎9
  • تعداد رکورد ها : 48

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .