کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 6
اصول علم تغذيه
نویسنده:
امين‌پور، آزاده، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: شرکت سهامي افشار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش؟]
تغذيه نوين در سلامتي و بيماري
نویسنده:
شيلز، موريس ادوارد، ‎1914 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حيان: اباصالح,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11411611
پروتئين‌ها و پپتيدها به‌عنوان آنتي‌اکسيدان در سيستم‌هاي غذايي
نویسنده:
روحي، ناديه، ‎1367 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: با من: موسسه پارسا مبتکر گام اول,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111225936
گزيده‌اي از کتاب شيمي کاربردي پروتئين‌هاي غذايي
نویسنده:
اوستونول، زينب، ‎1960 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: پريور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21238159
پروتئين‌ها: شامل ‎۳۰ کارت تصويري از انواع پروتئين‌ها اعم از...
نویسنده:
بابايي، اشرف، ‎1346 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: امين آذر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11687476
تغذيه نوين در سلامتي و بيماري
نویسنده:
شيلز، موريس ادوارد، ‎1914 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حيان: اباصالح,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11411611
  • تعداد رکورد ها : 6

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,416,804

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.