کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
مروري بر سيستم تجزيه و تحليل خطر و نقاط کنترل بحراني HAZARD ANALYSIS CRITCAL CONTROL POINT HACCP
نویسنده:
کنگرلو حقيقي، رضا، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شرکت فراگيرسازان بهپويي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11263911
راهنماي کاربردي آناليز خطرات و نقاط کنترل بحراني (HACCP )
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
477850
ايجاد و اجراي حصپ در صنايع غذايي(HACCP )
نویسنده:
شويک‌لو، غلامرضا، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: نقش مهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
23870
ايجاد و اجراي حصپ در صنايع غذايي(HACCP )
نویسنده:
شويک‌لو، غلامرضا، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: نقش مهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
23870
تاثير فرآيند بر ارزش غذاها
نویسنده:
راست‌منش، رضا، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11563073
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,416,804

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.