کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 11
ترکيبات غذايي سرطان‌زا و ضد سرطان
نویسنده:
ذوقي، اسماعيل، ‎1325 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پرديس باوران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11485611
ترکيبات سمي طبيعي در مواد غذايي: تشکيل و تغيير در حين فراوري و نگهداري
نویسنده:
قاضي‌زاده، ميترا، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129883
سم‌شناسي مواد غذايي
نویسنده:
هلفريچ، ويليام
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حيان؛ اباصالح,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
RA‎ 1258‎ /ه‎8‎س‎8 1383
آلودگيهاي باکتريايي و قارچي مواد غذايي
نویسنده:
مهدي‌زاده، مهرانگيز
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: ارکان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
472610
رنگ‌هاي خوراکي طبيعي مورد مصرف در مواد غذايي
نویسنده:
بنايي قهفرخي، بهمن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آواي قلم,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111201761
سم‌شناسي غذايي و تغذيه‌اي
نویسنده:
ذوقي، اسماعيل، ‎1325 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11670389
ترکيبات غذايي سرطان‌زا و ضد سرطان
نویسنده:
ذوقي، اسماعيل، ‎1325 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پرديس باوران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11485611
سم‌شناسي مواد غذايي
نویسنده:
هلفريچ، ويليام
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حيان؛ اباصالح,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
RA‎ 1258‎ /ه‎8‎س‎8 1383
آلودگيهاي باکتريايي و قارچي مواد غذايي
نویسنده:
مهدي‌زاده، مهرانگيز
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: ارکان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
472610
سم‌شناسي غذايي و تغذيه‌اي
نویسنده:
ذوقي، اسماعيل، ‎1325 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11670389
  • تعداد رکورد ها : 11