کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
شناسنامه تصويري انار
نویسنده:
ايران. وزارت کشاورزي. معاونت برنامه‌ريزي و پشتيباني. اداره کل آمار و اطلاعات
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: وزارت کشاورزي، معاونت برنامه‌ريزي و پشتيباني، اداره کل آمار و اطلاعات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11171834
تاثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
نویسنده:
طباطبايي, جلال
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
10
منابع دیجیتالی :
شناسنامه تصويري انار
نویسنده:
ايران. وزارت کشاورزي. معاونت برنامه‌ريزي و پشتيباني. اداره کل آمار و اطلاعات
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: وزارت کشاورزي، معاونت برنامه‌ريزي و پشتيباني، اداره کل آمار و اطلاعات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11171834
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,489,124

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.