کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 6
انجماد و نگهداري محصولات شيلاتي در سردخانه‌ها
نویسنده:
جانستون
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: هيوامهر: وزارت جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11347509
کنترل کيفي آبزيان و فرآورده‌هاي تبديلي آن
نویسنده:
ماجدي، محسن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: گلاب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2296159
تکنولوژي فرآورده‌هاي دريايي
نویسنده:
رضوي شيرازي، حسن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نقش مهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2322072
نگهداري ماهي
نویسنده:
سازمان خواروبار جهاني (فائو)
وضعیت نشر الکترونیکی :
شرکت سهامي شيلات ايران، معاونت صيد و امور صيادان، مديريت آموزش و ترويج,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1183042
تکنولوژي فرآورده‌هاي دريايي (‎۱): اصول نگهداري و فرآوري
نویسنده:
رضوي شيرازي، حسن، ‎1340 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نقش مهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش؟]
کنترل کيفي محصولات شيلاتي
نویسنده:
مطلبي، عباسعلي، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي کاربردي و مهارتي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111172170
  • تعداد رکورد ها : 6

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,398,499

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.