name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the subjective review
>
Beef
Title
writer
subject
publisher
maintenance place
explanations
abstract
Physical Description of the Work
language
type
source type
identifier
categorization
whole texts
the table of the contents
all cases
Title
creator’s description
type
place
publisher
users` points
alteration date
ascending
descending
5
10
15
20
30
40
50
Search
To Search the Exact Phrase, Put the Phrase in the Double Quotes (“”). Like “History of Iran”
output
چاپ نتایج
word
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
Excel
selection of all
گزینه ای برای خروجی یا چاپ نتایج انتخاب نشده است !
1
تعداد رکورد ها : 8
عنوان :
The Use of Remote Sensing Techniques to Predict Beef Carcass Cutability
writer :
Lloyd, William R
the statue of electronic publish :
San Bernardino: 1980; (MS.(South Dakota State University, Dept. of Animal Science,
language :
English
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
subject :
Remote sensing
,
Beef
,
Beef cattle -- Carcasses
Number Of Pages:
41
digital source :
مشاهده منبع
False
Opinion registration
عنوان :
The Inflfluence of Carcass Maturity and Marbling on Beef Muscle Pigments and Color
writer :
Romans, John R
the statue of electronic publish :
South Dakota: 1964; ( MS. ( South Dakota State University,ِDpt of Animal Science,
language :
English
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
subject :
Beef
Number Of Pages:
83
digital source :
مشاهده منبع
False
Opinion registration
عنوان :
The Effect of Market Weight and Ration Concentrate Level on Carcass Traits of Bulls, Heifers and Steers
writer :
Smith, Peter B.
the statue of electronic publish :
South Dakota: 1974; ( PhD.( South Dakota State University, Dep of Animal Science,
language :
English
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
subject :
Beef cattle
,
Beef
Number Of Pages:
79
digital source :
مشاهده منبع
False
Opinion registration
عنوان :
The Effects of Sex and Delayed Chill on the Biophysical and Organoleptic Properties of Intact and Restructured Beef Steaks
writer :
Paterson, Bruce Colin
the statue of electronic publish :
South Dakota: 1984; ( MS. ( South Dakota State University,ِDpt of Animal Science,
language :
English
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
subject :
Beef
,
Meat -- Quality
Number Of Pages:
164
digital source :
مشاهده منبع
False
Opinion registration
عنوان :
The Effect of Wrapping Material on Freezing Rate, Quality and Cooking Losses of Beef Frozen and Stored in Home Freezer Units
writer :
Dynes, James Robert
the statue of electronic publish :
South Dakota: 1949; ( M.S.( South Dakota State University,ِDpt of Animal Science,
language :
English
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
subject :
Frozen foods
,
Beef
,
Cooking (Beef)
Number Of Pages:
50
digital source :
مشاهده منبع
False
Opinion registration
عنوان :
Algin/Calcium Gels in Solid-Muscle Structured Beef Steaks
writer :
Johnson, Roger C
the statue of electronic publish :
South Dakota: 1988; ( PhD.( South Dakota State University,ِDpt of Animal Science,
language :
English
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
subject :
Beef
,
Meat cuts
Number Of Pages:
93
digital source :
مشاهده منبع
False
Opinion registration
عنوان :
A Study of South Dakotas Competitive Position in the Beef Industry with Respect to Defificit Production Areas
writer :
Myers, Dwayne Arthur
the statue of electronic publish :
South Dakota: 1962; ( M.S.( South Dakota State University, Dep of Economics,
language :
English
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
subject :
Beef
,
Cattle
,
Cattle -- Feeding and feeds
,
Cattle -- South Dakota
Number Of Pages:
77
digital source :
مشاهده منبع
False
Opinion registration
عنوان :
A Structural Analysis of the Beef Slaughtering Industry in South Dakota
writer :
Stuck, Haven L
the statue of electronic publish :
South Dakota: 1968; ( M.S.( South Dakota State University,ِDpt of Agricultural Engineering,
language :
English
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
subject :
Beef
,
Slaughtering and slaughter-houses -- South Dakota
Number Of Pages:
127
digital source :
مشاهده منبع
False
Opinion registration
1
تعداد رکورد ها : 8
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
گزارش خرابی
نوع
ایمیل جهت ارسال پاسخ(اختیاری)
توضیحات
It was registered successfully