کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

Search
  To Search the Exact Phrase, Put the Phrase in the Double Quotes (“”). Like “History of Iran”
selection of all   
  • تعداد رکورد ها : 6
ترکيبات سمي طبيعي در مواد غذايي: تشکيل و تغيير در حين فراوري و نگهداري
writer :
قاضي‌زاده، ميترا، ‎1334 -
the statue of electronic publish :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
source type :
printed book
registration number :
22129883
ازوناسيون پساب‌هاي صنايع غذايي
writer :
ابراهيم‌پور، سودابه، ‎1357 -
the statue of electronic publish :
تبريز: آشينا,
source type :
printed book
registration number :
11460191
اصول رعايت بهداشت در واحدهاي صنايع غذايي
writer :
ضياءالحق، حميد، ‎1353 -
the statue of electronic publish :
تهران: مرز دانش,
source type :
printed book
registration number :
TP‎ 373/6‎ /م‎6‎الف‎6
روشهاي بهتر در توليد، بهداشت در صنايع غذايي
writer :
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
the statue of electronic publish :
تهران: بارثاوا,
source type :
printed book
registration number :
543231
مديريت فرايندهاي نظافت و ضد عفوني در صنايع غذايي
writer :
شاه‌بنده، محمدرضا، ‎1328 -
the statue of electronic publish :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
source type :
printed book
registration number :
11522278
  • تعداد رکورد ها : 6

Total number of metadata

0

Number of Digital Resources

194,234,090

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.