کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
بهداشت و بازرسي انواع گوشت و فرآورده‌هاي خام دامي، شامل: ارزش غذايي، ويژگي‌ها، بسته‌بندي...
نویسنده:
کشتکار، محمد، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پرتو واقعه: دانش‌نگار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
RA‎ 601‎ /ک‎5‎ب‎9
بهداشت و بازرسي کشتارگاهي گوشت( دام و طيور)
نویسنده:
قائم مقامي، سهيل
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي _ کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
204781
بهداشت و بازرسي کشتارگاهي گوشت( دام و طيور)
نویسنده:
قائم مقامي، سهيل، ‎1349 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي _ کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
204781
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,248,754

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.