کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
خواص بيوفيزيکي محصولات کشاورزي و مواد غذايي
نویسنده:
دانشگاه فردوسي مشهد
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11389297
مکانيک محصولات کشاورزي
نویسنده:
توکلي هشجين، تيمور، ‎1316 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: خدمات فرهنگي سالکان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
202637
ارزيابي خواص مهندسي محصولات کشاورزي، دامي و مواد غذايي (با رويکرد کاربردي و عملي)
نویسنده:
گلزاريان، محمود رضا، ‎1355 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111220765
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.