کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
فرمولاسيون و توليد فرآورده‌هاي کم چرب گوشتي و کره گياهي
نویسنده:
مقصودي، شهرام، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2298958
مروري بر كاربرد مالتودكسترين به عنوان جايگزين چربي در محصولات غذايي
نویسنده:
غلامی, روناک
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
7
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,289,779

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.