کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 6
شيمي و تکنولوژي نان
نویسنده:
اماني، سعيد، ‎1353-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آرمان برتر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
HD‎ 9058‎ /ن‎22‎الف‎8
‎۵۰ نوع خمير براي تهيه نانهاي خامه‌اي، فانتزي، رولت، پيراشکي، لازانيا، پاي، قطاب، گوش فيل ...
نویسنده:
گوهريان، پريا، ‎1343 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
همدان: هاني,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11294489
آشپزي ساناز: انواع نان و خمير
نویسنده:
سميعي، ساناز، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آئينه دانش: نشاط,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111151255
روش‌هاي آزمون رئولوژي گندم، آرد و خمير
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111137958
شيمي و تکنولوژي نان
نویسنده:
اماني، سعيد، ‎1353-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آرمان برتر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
HD‎ 9058‎ /ن‎22‎الف‎8
‎۵۰ نوع خمير براي تهيه نانهاي خامه‌اي، فانتزي، رولت، پيراشکي، لازانيا، پاي، قطاب، گوش فيل ...
نویسنده:
گوهريان، پريا، ‎1343 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
همدان: هاني,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11294489
  • تعداد رکورد ها : 6

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,269,484

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.