کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 6
ترکيبات سمي طبيعي در مواد غذايي: تشکيل و تغيير در حين فراوري و نگهداري
نویسنده:
قاضي‌زاده، ميترا، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129883
ازوناسيون پساب‌هاي صنايع غذايي
نویسنده:
ابراهيم‌پور، سودابه، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: آشينا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11460191
اصول رعايت بهداشت در واحدهاي صنايع غذايي
نویسنده:
ضياءالحق، حميد، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 373/6‎ /م‎6‎الف‎6
روشهاي بهتر در توليد، بهداشت در صنايع غذايي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
543231
مديريت فرايندهاي نظافت و ضد عفوني در صنايع غذايي
نویسنده:
شاه‌بنده، محمدرضا، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11522278
  • تعداد رکورد ها : 6

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,206,174

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.