کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
زيره سبز فناوري توليد و فرآوري
نویسنده:
کافي، محمد، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: زبان و ادب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2298368
اثر مقادير ازت و آبياري در توليد زيره سبز
نویسنده:
صادقي، بهزاد
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: وزارت فرهنگ و آموزش عالي، سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11180171
زيره سبز فناوري توليد و فرآوري
نویسنده:
کافي، محمد، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: زبان و ادب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2298368
اثر مقادير ازت و آبياري در توليد زيره سبز
نویسنده:
صادقي، بهزاد
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: وزارت فرهنگ و آموزش عالي، سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11180171
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,269,484

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.