کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
کپکها و مخمرها، اهميت آنها در صنعت و مواد غذايي
نویسنده:
نصراصفهاني، بهرام، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، معاونت پژوهشي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2165134
کپکها و مخمرها، اهميت آنها در صنعت و مواد غذايي
نویسنده:
نصراصفهاني، بهرام، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، معاونت پژوهشي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2165134
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.