کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 57
ميکرو بيولوژي مواد غذايي (نظري و عملي) و کنترل بهداشتي مراکز تهيه و توزيع غذا
نویسنده:
توکلي، حميدرضا، ‎1344 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرزدانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22122503
مقدمه‌اي بر ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
مانتويل، تامس جي.
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: جهاد دانشگاهي، واحد صنعتي اصفهان، مرکز انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11925008
شرح جامع و نمونه سوالات ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
سلطاني، گلناز، ‎1361 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ارشد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11822889
آشنايي با فلوک‌هاي بيماري‌زا در مواد غذايي
نویسنده:
برزگر بفرويي، رضيه، ‎1368 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22235549
باکتري‌شناسي مواد غذايي
نویسنده:
دولت‌آبادي، مريم، ‎1365 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230942
مباني سم‌شناسي مواد غذايي
نویسنده:
لالي، ريچارد
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230983
ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
جهاد دانشگاهي. واحد اصفهان
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: جهاد دانشگاهي، واحد اصفهان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111226922
بهداشت مواد غذايي (با تصحيح و اضافات)
نویسنده:
فرج زاده آلان، داود، ‎1337-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حيدري,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎5
  • تعداد رکورد ها : 57

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.