کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 7
آپوکاروتنوييدهاي زعفران: از بيوسنتز تا فارماکولوژي
نویسنده:
فيضي، جواد، ‎1359-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تربت حيدريه: دانشگاه تربت حيدريه، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111225080
مديريت توليد زعفران
نویسنده:
طهماسبي‌فرد، نسرين، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
خرم آباد: شاپورخواست,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22231606
زعفران: روش جداسازي کلاله‌ها از گل
نویسنده:
حسيني، علي
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: موسسه کشاورزي و زعفران کاري زرگل,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111192224
زغفران طلاي سرخ
نویسنده:
ساکت، آرمان، ‎1343 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: واژيران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111190086
آموزش کاربردي کشت زعفران (پرورش، فرآوري، تجارت)
نویسنده:
قيلاوي‌زاده، اردلان، ‎1363 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دي‌نگار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22213478
زعفران، زراعت، فرآيند، ترکيبات شيميايي و استانداردهاي آن
نویسنده:
باقري، عبدالرضا، ‎1337 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران، مرکز خراسان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
4334089
زعفران اصلي و خواص اعجاب‌انگيز آن
نویسنده:
رشيدپور، علي، ‎1358 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: قلم آذين رضا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11769865
  • تعداد رکورد ها : 7

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,234,090

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.