کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 75
آشنايي با فلوک‌هاي بيماري‌زا در مواد غذايي
نویسنده:
برزگر بفرويي، رضيه، ‎1368 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22235549
باکتري‌شناسي مواد غذايي
نویسنده:
دولت‌آبادي، مريم، ‎1365 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230942
مباني سم‌شناسي مواد غذايي
نویسنده:
لالي، ريچارد
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230983
ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
جهاد دانشگاهي. واحد اصفهان
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: جهاد دانشگاهي، واحد اصفهان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111226922
بهداشت مواد غذايي (با تصحيح و اضافات)
نویسنده:
فرج زاده آلان، داود، ‎1337-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حيدري,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎5
آزمايشگاه ميکروبيولوژي غذايي
نویسنده:
زرگر، محسن، ‎1343 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اراک: کتاب ونوس,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111213221
در غذاي شما
نویسنده:
رزاقي کاشاني، مهدي، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: شرکت به‌نشر، کتابهاي پروانه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111130044
فرآورده‌هاي لبني پروبيوتيک
نویسنده:
تميم، ا. واي.
وضعیت نشر الکترونیکی :
سمنان: دانشگاه سمنان، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111105834
  • تعداد رکورد ها : 75

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,218,672

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.