کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2085
مباني سم‌شناسي مواد غذايي
نویسنده:
لالي، ريچارد
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230983
طب سنتي
عنوان :
نویسنده:
غلامي، علي، ‎1360 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
قم: اثر قلم,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1749623
خواب، خوراک، تنفس
نویسنده:
جزايري، غياث‌الدين، 1298 - ‎1363
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: طب سنتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
4454560
اصول فراوري و نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230078
فراوري‌هاي نوين در صنعت مواد غذايي؛ اثرات آن بر ويژگي‌هاي رئولوژيکي و عملکردي
نویسنده:
محبي، محبت، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230079
خلاصه مقالات همايش منطقه‌اي صنايع غذايي
نویسنده:
دانشگاه آزاد اسلامي. واحد بيرجند
وضعیت نشر الکترونیکی :
[قوچان]: [دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قوچان],
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111214546
خواص درماني نمک طعام طبيعي، برنج قهوه‌اي، شکر قهوه‌اي
نویسنده:
دريايي، محمد رسول، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سفير اردهال,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2696894
شيمي فرآيندهاي ماکروسکوپي (تفسير شيمي پنهان‌شده در فرآيندهاي آشپزي به زبان ساده)
نویسنده:
فيلد، سايمون
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پژوهشي نوآوران شريف,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111219644
  • تعداد رکورد ها : 2085