کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 37
روشهاي آناليز و کاربرد آن
نویسنده:
رياحي، ابراهيم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنديکاي کارخانه قند و شکر ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1171464
کليات صنعت قندسازي
نویسنده:
رياحي، ابراهيم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1325207
اصول بهره برداري در کارخانه‌هاي شکر
نویسنده:
عبداللهي، حسين، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اهواز: کردگار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111207783
پروژه کم کردن زمان پخت
نویسنده:
رضاييان، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: دانشگاه جامع علمي - کاربردي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111197307
مباني توليد شکر از چغندرقند
نویسنده:
کرامت، جواد، ‎1333 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: دانشگاه صنعتي اصفهان، مرکز نشر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111181453
آزمايشات مواد قندي به روش ايکومزا (مطابق الحاقيه سال ‎۲۰۰۷)
نویسنده:
کميسيون بين‌المللي هماهنگي روشهاي تجزيه قند
وضعیت نشر الکترونیکی :
شهرکرد: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شهرکرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111127677
کنترل کمي و کيفي و موازنه مواد در صنايع توليد قند و شکر
نویسنده:
الهي، محمد، ‎1349 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111107928
قندگيري از ملاس
نویسنده:
صندوق کارآموزي. مديريت تهيه و تدوين استانداردها و کتب آموزشي
وضعیت نشر الکترونیکی :
صندوق کارآموزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111079875
سانتريفوژ شکر سيستم ب. ام. آ
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: صندوق کارآموزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111079815
تکنولوژي قند (مجموعه مهندسي علوم و صنايع غذايي)
نویسنده:
انتشارات سنجش و دانش
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش و دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش ‎2؟]
  • تعداد رکورد ها : 37

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,248,754

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.