name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the average of the points:
your point :
points numbers :
0
Title:
تحلیل مورفولوژیکی و بررسی شار حرارتی براده بر ریز ساختار آلیاژ ریختگی آلومینیوم
creator’s description :
هومن هادیان، محسن حداد سبزوار، محمد مزینانی
the creators :
حداد سبزوار, محسن
(writer )
هادیان, هومن
(writer )
مزینانی, محمد
(writer )
subject :
ریخته گری
,
فرسایش آلومینیوم
,
آلیاژ
language :
Farsi
the relevant digital sources :
مشاهده منبع
Number Of Pages:
19
type :
text
base :
مقاله های الکترونیکی فارسی و عربی
note :
منشا مقاله: فصلنامه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی، شماره 4، صفحات 113-95
abstract :
چکیده- در این پژوهش تأثیر اضافه کردن براده بر ریزساختار قطعات آلومینیومی ریختهگري شده بهروش ریختهگري تحت فشار مطالعه و امکان تغییر ساختار آلیاژ آلومینیوم 380 در قالب فلزي با افزودن براده بررسی شد. ریزساختار قطعه بیشتر از دانههاي آلفا، فاز یوتکتیک و ترکیبات بین فلزي و تخلخل تشکیل شده است. بهعلت وقوع شرایط غیرتعادلی انجماد در سیستم آلیاژي حاضر، براي محاسبه کسر وزنـی جامد از معادله شایل با تعیین مقدار دقیق ضریب توزیع تعادلی توسط روش تجزیه شیمیایی خطـی میکروسـکوپ الکترونـی روبشـی در مجاورت یک فاز بین فلزي در زمانهاي مختلف همزدن و همچنین معادلات حاکم بر تجزیه حرارتی استفاده شد. درنهایت بـا اسـتفاده از تحلیل شار حرارتی در بوته، پیشبینی علمی درخصوص میزان بهینه افزودن براده، زمان همزدن و دماي باریزي بهدست آمد. میزان فـاکتور شکل در دماي بهینه 590 درجه سانتیگراد برابر 643/0 اندازهگیري شد. مطابق با تصاویر میکروسکوپی نوري از نمونههاي ریختهگري شده، روش افزودن براده (قرار دادن آن در کف یا اضافه کردن به سطح) و افزایش دماي تزریق، تأثیر بسزایی در کسر وزنی جامد تشکیل شده، مورفولوژي دانههاي آلفا و ریزساختار نهایی آلیاژ دارد.
source type :
Electronic article
form :
electronic
audience :
general
خروجی ها:
Mods
Doblin core
Marc xml
MarcIran xml
مشخصات مختصر فراداده
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
It was registered successfully