name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the average of the points:
your point :
points numbers :
0
Title:
بررسی اثر دما و تغذیه بر میزان بازماندگی، رشد و تولیدمثل آمفیپود دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) در شرایط آزمایشگاهی
the statue of electronic publish :
ساری:کارشناسی ارشد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده منابع طبیعی)؛ 1396.
creator’s description :
پژوهش و نگارش: عارفه جعفری؛ اساتید راهنما: حسین رحمانی، محمد کاظم خالصی؛ استاد مشاور: سارا حقپرست
the creators :
رحماني, حسين
(guide )
حقپرست, سارا
(The consolatory )
جعفری, عارفه
(researcher)
خالصی, محمد کاظم
(guide )
subject :
ابزیان -- دریای خزر، منطقه
,
جانداران دریایی -- دریای خزر، منطقه
,
بومشناسی دریایی -- دریای خزر، منطقه
language :
Farsi
the relevant digital sources :
مشاهده منبع
Number Of Pages:
72
type :
text
base :
پایان نامه های فارسی و عربی مشکل دار
note :
abstract :
در این مطالعه اثرات سطوح مختلف دو دمای 20 و 30 درجه سانتیگراد و چهار سطح تغذیهای شامل جلبک کلادوفورا گلومراتا (تیمار1)، کنجاله سویا (تیمار 2)، 80 درصد کنجاله سویا و 20 درصد مخمر (تیمار3) و 50 درصد جلبک، 40 درصد کنجاله سویا و 10 درصد مخمر (تیمار4)، بر فاکتورهای رشد، تولیدمثل و بازماندگی آمفیپود دریای خزر گونهPontogammarus maeoticus بررسی شد. برای انجام این آزمایش تعداد 30 عدد گاماروس با نسبت 1:1 (نر و ماده) با میانگین طولی 5/0±7 میلیمتر به ظروف یک و نیم لیتری حاوی آب دریا منتقل شدند. گاماروسها به مدت 60 روز به میزان 7 درصد بیوماس کل با تیمارهای غذایی تغذیه شدند. نتایج نشان داد درصد بازمانگی در دمای20 درجه سانتیگراد به طور معنیداری بیشتر از دمای 30 درجه سانتیگراد بود (05/0P<) به طوری که تمامی نمونههای موجود در دمای 30 درجه سانتیگراد بعد از گذشت 35 روز از شروع پرورش تلف شدند. بیشترین میزان درصد بازماندگی مربوط به دمای 20 درجه سانتیگراد و جیره ترکیبی بود. مقادیر رشد مطلق، افزایش بیوماس وزنی، رشد روزانه و نرخ رشد ویژه گاماروسها (تا روز 35 آزمایش) در دمای 30 درجه سانتیگراد در مقایسه با دمای 20 درجه سانتیگراد به طور معنیداری بیشتر بودند (05/0P<)، و بیشترین مقدار این فاکتورها در دمای 30 درجه سانتیگراد و تیمار تغذیهای مخمر همراه با کنجاله سویا مشاهده شد. مقایسه دماهای مورد مطالعه نشان داد میزان تولیدمثل در دمای 30 درجه (تا روز 35 آزمایش) به طور معنیداری بیشتر از دمای 20 درجه بود (05/0P<) و بیشترین نرخ تولیدمثل مربوط به جیره مخمر و کنجاله سویا در دمای 30 درجه و کمترین مقدار آن مربوط به تیمار جلبک در دمای 20 درجه بود. ضریب تبدیل غذایی (تا روز 35 آزمایش) در دمای 30 درجه به طور معنیداری کمتر از دمای 20 درجه بود (05/0P<)، کمترین و بیشترین ضریب تبدیل غذایی به ترتیب در دماهای 30 درجه در تیمار تغذیهای مخمر همراه با کنجاله سویا و دمای20 درجه در تیمار تغذیهای جلبک برآورد گردید. نرخ رشد ویژه جمعیت در دمای 20 درجه به طور معنیداری بیشتر از دمای 30 درجه بود (05/0P<). نتایج این تحقیق نشان داد با توجه به اهمیت نرخ بازماندگی در پرورش آبزیان، استفاده از دمای30 درجه در پرورش این گونه به دلیل تلفات بالا مطلوب نمیباشد و استفاده از جیره ترکیبی و دمای 20 درجه سانتیگراد در پرورش این گونه مناسبتر بوده و افزایش دما جهت تسریع رسیدگی جنسی باید کمتر از 30 درجه باشد که علاوه بر افزایش نرخ رشد و تولیدمثل، بقای این گونه را نیز تضمین کند.در این مطالعه اثرات سطوح مختلف دو دمای 20 و 30 درجه سانتیگراد و چهار سطح تغذیهای شامل جلبک کلادوفورا گلومراتا (تیمار1)، کنجاله سویا (تیمار 2)، 80 درصد کنجاله سویا و 20 درصد مخمر (تیمار3) و 50 درصد جلبک، 40 درصد کنجاله سویا و 10 درصد مخمر (تیمار4)، بر فاکتورهای رشد، تولیدمثل و بازماندگی آمفیپود دریای خزر گونهPontogammarus maeoticus بررسی شد. برای انجام این آزمایش تعداد 30 عدد گاماروس با نسبت 1:1 (نر و ماده) با میانگین طولی 5/0±7 میلیمتر به ظروف یک و نیم لیتری حاوی آب دریا منتقل شدند. گاماروسها به مدت 60 روز به میزان 7 درصد بیوماس کل با تیمارهای غذایی تغذیه شدند. نتایج نشان داد درصد بازمانگی در دمای20 درجه سانتیگراد به طور معنیداری بیشتر از دمای 30 درجه سانتیگراد بود (05/0P<) به طوری که تمامی نمونههای موجود در دمای 30 درجه سانتیگراد بعد از گذشت 35 روز از شروع پرورش تلف شدند. بیشترین میزان درصد بازماندگی مربوط به دمای 20 درجه سانتیگراد و جیره ترکیبی بود. مقادیر رشد مطلق، افزایش بیوماس وزنی، رشد روزانه و نرخ رشد ویژه گاماروسها (تا روز 35 آزمایش) در دمای 30 درجه سانتیگراد در مقایسه با دمای 20 درجه سانتیگراد به طور معنیداری بیشتر بودند (05/0P<)، و بیشترین مقدار این فاکتورها در دمای 30 درجه سانتیگراد و تیمار تغذیهای مخمر همراه با کنجاله سویا مشاهده شد. مقایسه دماهای مورد مطالعه نشان داد میزان تولیدمثل در دمای 30 درجه (تا روز 35 آزمایش) به طور معنیداری بیشتر از دمای 20 درجه بود (05/0P<) و بیشترین نرخ تولیدمثل مربوط به جیره مخمر و کنجاله سویا در دمای 30 درجه و کمترین مقدار آن مربوط به تیمار جلبک در دمای 20 درجه بود. ضریب تبدیل غذایی (تا روز 35 آزمایش) در دمای 30 درجه به طور معنیداری کمتر از دمای 20 درجه بود (05/0P<)، کمترین و بیشترین ضریب تبدیل غذایی به ترتیب در دماهای 30 درجه در تیمار تغذیهای مخمر همراه با کنجاله سویا و دمای20 درجه در تیمار تغذیهای جلبک برآورد گردید. نرخ رشد ویژه جمعیت در دمای 20 درجه به طور معنیداری بیشتر از دمای 30 درجه بود (05/0P<). نتایج این تحقیق نشان داد با توجه به اهمیت نرخ بازماندگی در پرورش آبزیان، استفاده از دمای30 درجه در پرورش این گونه به دلیل تلفات بالا مطلوب نمیباشد و استفاده از جیره ترکیبی و دمای 20 درجه سانتیگراد در پرورش این گونه مناسبتر بوده و افزایش دما جهت تسریع رسیدگی جنسی باید کمتر از 30 درجه باشد که علاوه بر افزایش نرخ رشد و تولیدمثل، بقای این گونه را نیز تضمین کند.
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
form :
electronic
audience :
general
خروجی ها:
Mods
Doblin core
Marc xml
MarcIran xml
مشخصات مختصر فراداده
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
It was registered successfully