name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the average of the points:
your point :
points numbers :
0
Title:
گزارش مصرف ادويه و اغذيه و آمار بيماران دارالشفاء در يک سال
the statue of electronic publish :
۱۳۰۷
subject :
کارکنان
,
مشاغل
,
سوخت
,
اکثر صفحات
,
خبازی
,
قیمت ها
,
جارو
,
حقوق و دستمزدها (نقدی)
,
برخی صفحات
,
۱،۳
,
۲،۱۰
,
۲،۴
,
۵،۷
,
۵،۹
,
لایروبی
,
صفاری
,
اجرت
,
نشادر
,
زغال
,
تغذیه
,
زنان
,
گل سرخ
,
برنج
,
گلاب
,
گوشت
,
داروهای گیاهی
,
پوشاک
,
۲،۴،۵
,
بیماردار دارالشفاء
,
۷،۱۳
,
۹،۱۰
,
شمع گچی
,
گزارش ها
,
دفتر روزنامچه
,
کاغذ نقش برجسته
,
اسقاط
,
تعمیر
,
لامپ
,
تنظیف
,
۲،۱۴
,
پیشطره
,
لام پاک کن
,
حجره ها
,
۶،۸
,
۲،۵
,
۱،۶
,
۲،۹
,
۶،۱۱
,
۱۶،۱۷
,
۴،۱۳
,
۴،۱۸
,
۷،۹
,
۱۳،۱۴
,
۲،۵،۷
,
۱،۳،۶
,
حمالی
,
۱،۳،۶،۸
,
۵،۷،۱۳
,
۴،۱۴
,
موم زرد
,
موم سفید
,
۴،۱۴،۱۸
,
۷،۱۰
,
۴،۵،۷
,
تنباکو
,
استری
,
دارالشفاء امام رضا
,
خورش
,
بارهنگ
,
بادرنجبویه
,
تخم خرفه
,
ریشه کاسنی
,
ریشه خطمی
,
سپستان
,
شربت نیلوفر
,
شربت بنفشه
,
عنب الثعلب
,
عناب
,
فلفل
,
گاوزبان
,
بیماران
,
غذاها
,
اسفرزه
,
اکلیل
,
بذرک
,
تخم گشنیز
,
خاکشی
,
گل خطمی
,
کافشه
,
گزنگبین
,
شکر سرخ
,
شکر سفید
,
تخم ریحان
,
کنوجه
,
طباشیر
,
گل بنفشه
,
مغز تخم کدو
,
اسطوخودوس
,
پرسیاوشان
,
ترنجبین
,
خارخسک
,
دارچین
,
زیره
,
سورنجان
,
قدومه
,
لیمو عمانی
,
مربا بالنگ
,
نعناع
,
سبزی
,
روغن زرد
,
ملا حسن علی، ناظر دارالشفاء
,
تخم کرفس
,
تخم کشوث
,
روغن کرچک
,
مغز فلوس
,
اصل السوس
,
شربت خشخاش
,
نشاسته
,
۹،۱۸
,
معجون ترش
,
ریشه انجبار
,
رب السوس
,
کتیرا
,
افسنتین
,
قلیان
,
بادیان سبز
,
کندر
,
حمامی
,
انیسون
,
اطریفل
,
ریوند چینی
,
زردچوبه
,
مردار سنگ
,
گل قند
,
صبر زرد
,
تربد مخوف
,
زنبان
,
مقل ازرق
,
پاچه
,
تخم مرغ
,
تخم کاسنی
,
پیه بز
,
روغن موم
,
سکنجبین
,
مربا زرشک
,
انار
,
پنبه
,
تخم گرمک
,
روغن کنجد
,
سناء مکی
,
شکر شربت
,
ظروف
,
تخم حماض
,
کاکنج
,
تخم کاهو
,
شنجرف
,
گلپر
,
گلنار فارسی
,
کت گلابی
,
مامیران چینی
,
پوست هلیله زرد
,
پشمک
,
زرشک بی دانه
,
ریشه ایرسا
,
میرزا محمد حسین بن میرزا جعفر، طبیب دارالشفاء
,
زمه سبز
,
دم الاخوین
,
سفیداب قلع
,
شیاف مامیثا
,
صندل سرخ
,
انزروت
,
گل تاج خروس
,
گل ارمنی
,
تمر هندی
,
ابغوره
,
اسفناج
,
پنیر
,
ظروف سفالی
,
هلیله سیاه
,
سداب
,
مرزنجوش
,
صابون
,
عرق بیدمشک
,
اسپند
,
لوازم التحریر
,
گنه گنه
,
چوب چینی
,
کافور قیصوری
,
پوره بید
,
اپیکا
,
عرقیات
,
مطبخ دارالشفاء
,
گل زوفا
,
روغن بلسان
,
جوهر کرم
,
عشبه
,
رازیانه
,
مجروحان
,
گوگرد فارسی
,
سنگ جهنم
,
رحیم الحسینی سنه (مهر۱۲۹۲)
,
۲،۱۸
,
روغن گل سرخ
,
مخلصه
,
فالوده
,
بذرالنج
,
زالو
,
ریشه مرجان
,
امله پرورده
,
مصطکی
,
نمک فرنگی
,
گرمک
,
روغن زیتون
,
بالنگو
,
تخم خشخاش
,
ایاغچی
,
نخود خام
,
پوست گنه گنه
,
۵،۷،۹،۱۳
,
۱۷،۱۹
,
محکمه دارالشفاء
,
روغن فسط
,
هندوانه
,
ریباس
,
نیلوفر
,
سرکه شیره
,
کهربا
,
جوهراهن
,
جیوه
,
مزنگی
,
زنجبیل
,
معجون کمونی
,
مغز بادام
,
بهدانه
,
شاهتره
,
زال هندی
,
تخم اسفناج
,
ابلیمو
,
تمر گجرات
,
مغز هل
,
استرکنین
,
روغن گاو
,
چوبه
,
جو ماء الشعیر
,
زاج سفید
,
مشک طرامشیع
,
یدور پتاس
,
دارفلفل
,
روغن ماهی
,
قنبیل
,
تخم خربزه گرمک
,
عود الصلیب
,
روغن بادام تلخ
,
پارچه
,
برف روبی
,
مشمع زرارع
,
داروهای شیمیایی
,
روغن بادام شیرین
,
تخم زردک
,
مازو
,
مومیایی
,
بهارنارنج
,
کاهو
,
اسید فنیک
,
جوجه خروس
,
مغز هسته البالو
,
شوره قلم
,
بومادران
,
فوفل
,
روغن زنبق
,
حوض ها
,
شیر بز
,
سریشم ماهی
,
سنطونیا
,
جوارش عود
,
قهوه
,
رضوی، حاجی میرزا عبدالمجید، مشرف دارالشفاء
,
خیار
,
سرنج
,
عود هندی
,
طباشیر قلم
,
کف دریا
,
سفیداب شیخ
,
کاسنی
,
قاسنی
,
کات کبود
,
دیزی سنگی
,
دارشکن
,
نارنج
,
اویشن شیرازی
,
کرمس
,
تنکار
,
مرضعه
,
خردل فرنگی
,
افتیمون شاهی
,
گلنار
,
درمنه ترکی
,
ریشه رازیانه
,
روغن ید
,
مرفین
,
چراغ
,
کلمل
,
تفاح
,
هیزم شکن
,
پوست بید
,
وسایل گرمایشی
,
خولنجان
,
حسینی، میرزا احمد بن میرزا ربیع، طبیب باشی
,
یا احمد (مهر۱۲۹۲)
,
سرمه اصفهانی
,
جوهر طباشیر
,
راسخت
,
ارد باقلا
,
نگهداری کودکان شیرخواره
,
بخاری فرنگی
,
تخم شربتی
,
ظروف سفال
,
برگ سداب
,
زعفران قاینی
,
روغن پشگل
,
بی کربنات دوسود
,
کلرات پتاس
,
۱،۱۹
,
ماء الجبن
,
جنطیانا
,
حسینی، حاجی میرزا محمدرحیم، ناظر دارالشفاء
,
۱۳۰۷ق
,
۱،۳،۱۷
,
۱،۱۶،۱۷
,
سرکه هلو
,
سماور چینی
,
۱،۱۲،۱۶
,
مدفونین
,
عبده محمد حسین (مهر؟)
,
میرزا محمد باقر بن میرزا هادی، طبیب دارالشفاء
,
محمد باقر (مهر؟)
,
عبدالمجید الرضوی (مهر۱۳۰۶)
,
حسن علی (مهر۱۳۰۵)
,
حافظ صحه، محمد حسن خان، رییس دارالشفاء
,
صح رییس (مهر۱۲۹۱)
,
۲،۷،۹،۱۳
,
۲،۵،۷،۱۳
,
۲،۱۳،۱۴،۱۸
,
استروبین (کذا)
,
اسیر طرطریک
,
۲،۴،۵،۱۴
,
۲،۴،۷،۱۴،۱۸
,
۲،۴،۵،۹
,
پوست کوکنار
,
۲،۵،۱۰،۱۳
,
برمرودوپتاس
,
پرمکردومرکو
,
۲،۱۴،۱۸
,
پودر دوور
,
تخم خیاب
,
۲،۵،۱۰
,
تریاک (کذا)
,
۲،۹،۱۰،۱۴۳
,
۲،۵،۱۴
,
جوش شیرین
,
جوش ترش
,
جب برمرودومرکو
,
حب ارسلفات دوسود (کذا)
,
۲،۵،۱۰،۱۸
,
حب کرمس اپیکا (کذا)
,
درفیل
,
۲،۷،۱۳،۱۴
,
۲،۵،۷،۱۸
,
ریوند فرنگی
,
روغن خاکشیری
,
روغن کرچک فرنگی
,
روغن الو دلداک
,
۲،۷،۱۸
,
سالیسلات دوسود
,
سبیل الطیب
,
۲،۴،۵،۷
,
شربت زیره
,
۲،۱۰،۱۴،۱۸
,
شمغ عربی
,
فرنجشمک
,
۲،۱۰،۱۳،۱۴
,
کات کنوجی (کذا)
,
۲،۵،۹،۱۸
,
کربنات دوکنین (کذا)
,
لداسم (کذا)
,
لنگر دوقولر (کذا)
,
۲،۵،۱۴،۱۸
,
نبات (کذا)
,
۲،۱۳
,
نیترات دوپطاس
,
یدور پطاسیم
,
۲،۱۳،۱۸
,
۲،۴،۷،۹
,
ماشور
,
پودر دوور (کذا)
,
۴،۵،۱۳
,
۴،۱۰،۱۳،۱۴
,
۴،۷
,
حب مرزدوفر (کذا)
,
خلال نارنج
,
ریشه کشوث
,
۴،۵،۷،۱۳
,
زنگار فرنگی (کذا)
,
۴،۵،۱۴،۱۸
,
۴،۱۵،۱۴
,
۴،۵،۹،۱۴
,
سونیترات دوپری موت (کذا)
,
ملزی
,
۴،۵،۱۳،۱۴
,
۴،۱۳،۱۴
,
۴،۱۸،۱۴
,
۴،۵،۱۰،۱۴
,
۴،۵،۷،۱۰
,
۴،۷،۹،۱۴
,
۴،۷،۱۸
,
۴،۱۳،۱۸
,
محلول کافوری
,
شالی سالیسلات دوسود (کذا)
,
۵،۱۰،۱۳،۱۴
,
ریشه بنفشه
,
روغن قطاع
,
گزنه چینی (کذا)
,
۵،۱۸
,
۵،۹،۱۴
,
مرهم شلینون (کذا)
,
کپسول بلسان کتاهو (کذا)
,
نقل الوچه
,
اکلیل ۶۰ درجه
,
روغن گل
,
سیراب دوفر (کذا)
,
۷،۹،۱۰،۱۸
,
کلر پوترات مرفین (کذا)
,
مربای سلقونیا
,
کشیک
,
ادویه پلو
,
۹،۱۰،۱۳،۱۴
,
استیک
,
رنگ ساییده (کذا)
,
انارج فیقرا
,
پرو مورد پطاسیم
,
۱۰،۱۴
,
تاج خروس
,
تخم همیشه بهار
,
سنگ فارهر
,
۱۰،۱۲،۱۳
,
نیرات دوفردوکنین (کذا)
,
۱۰،۱۳
,
شربت زنیر (کذا)
,
۱۱،۱۲،۱۳،۱۶
,
۱۱،۱۲،۱۶
,
شیر برنج
,
طروف مسی
,
برگ کوکا
,
پرمنگنات (کذا)
,
شربت بهار نارنج
,
شحم حنظل
,
امله مشغره (کذا)
,
بیخ مرجان
,
پیاز عنصل (کذا)
,
شقاقل
,
جولان مکی (کذا)
,
سلفون شفر ملزی (کذا)
,
۱۴،۱۸
,
مرکورژ
,
۱۶،۱۷،۱۹
,
اسیاب قلم (کذا)
,
پرومور دوامانیسم
,
پرمور دوسدیم
,
زبد البحر
,
عصاره بابونه
,
مشمع خردلی
,
هیدرات دو
,
دالار . والار (کذا)
,
مازور (کذا)
,
ثعلب
,
زنجار
,
کسول بریح
,
کت فرنگی
,
معجون ارازانی
,
سیر فرنگی
,
رابیانج
language :
Farsi
the request of source
مشخصات کامل فراداده
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
It was registered successfully