name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the average of the points:
your point :
points numbers :
0
Title:
بررسی اثرات ضدباکتری و ضدقارچی عصاره اسفنج دریایی Callyslpongia sp. از خلیج فارس
the statue of electronic publish :
خرمشهر:کارشناسی ارشد(دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی، گروه بیوتکنولوژی دریا)؛1393.
creator’s description :
پژوهشگر دلالات نژاد؛ استادان راهنما حسین ذوالقرنین، نسرین سخایی
the creators :
ذوالقرنین, حسین
(Epigram Writer)
سخايي, نسرين
(guide )
هلالات نژاد, دلال
(writer )
subject :
اسفنج
,
خلیج فارس
,
باكتري
,
قارچ ها
language :
Farsi
the relevant digital sources :
مشاهده منبع
Number Of Pages:
68
type :
text
base :
پایان نامه های فارسی و عربی مشکل دار
note :
abstract :
اسفنج ها ی دریایی جانوران پرسلولی ، متصل به بستر در محیط های قطبی تا معتدل استوایی یافت می شوندآنها فیلترکننده آب دریاهستندکه با باکتری و میکروارگانیسم های فراوان زندگی همزیست دارند . اسفنج توانایی تولید ترکیبات زیست فعالی که احتمالا نتیجه تعامل میکروارگانیسم با اسفنج است و خاصیت دارویی علیه پاتوژن های انسانی می باشد. دراین تحقیق دو گونه متفاوت اسفنج دریایی از دو نقطه مختلف جغرافیایی جزیره هرمز و جزیره قشم خلیج فارس تهیه شده، در بررسی مولکولی گونه اسفنج جزیره هرمز sp. Callyslpongia شناسایی شد که در خلیج فارس گونه جدید می باشد . و با یک روش عصاره گیری از حالت های مختلف اسفنج بصورت خشک شده (ِD) ، منجمد شده (F)و در الکلی (E) اثرضد باکتری و ضد قارچی عصاره ها را علیه باکتری گرم مثبت Shiglla sonnei, Staphylococcus aureusو گرم منفیEscherichia coli و دو گونه قارچAspergillus niger, Penicillium sp., و مخمر Candida albicans بررسی شد. که نتیجه موثر بودن عصاره نوعD اسفنجCallyslpongia sp. بر باکتری Staphylococcus aureus باایجادحداکثر قطر هاله عدم رشد میکروبی 15 میلی متری اثر کشندگی خوب وبر Shiglla sonnei با قطر 10 میلی متری اثر کشندگی نسبتا خوب را نشان داد همچنین عصاره الکلی (E) در دستگاه روتاری سه مرتبه غلیظ سازی شدو به ترتیب با A1، A2 وA3 نام گذاری شد که بهترین نتیجه در محیط کشت Escherichia coli حجم 20 میکرولیتر ازغلظتA2 با جذب 1/20 ،A1 بر محیط کشت S. aureus باحجم 30 و A3 با حجم 20 میکرولیتر جذب 1/50 بهترین نتایج بود.در رقیق سازی عصاره بر کشت میکروبی S. aureus رقت 3حداکثر 7/6 و در رقت 1 حداقل 1/3 تعداد کلنی شمارش شد.
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
form :
electronic
audience :
general
خروجی ها:
Mods
Doblin core
Marc xml
MarcIran xml
مشخصات مختصر فراداده
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
It was registered successfully